Välkommen till Fertilitetscentrum Göteborg – En av Europas ledande IVF-Kliniker

Sedan starten 1987 har Fertilitetscentrum Göteborg på Carlanderska utvecklat och värderat nya behandlingsmetoder inom IVF för att hjälpa par med barnönskan. Våra graviditetsresultat ligger på internationellt hög nivå tack vare kompetensen hos varje medarbetare och ett systematiskt kvalitetsarbete.

Fertilitetscentrum Göteborg är en del av IVF Sverige som består av en grupp fertilitetskliniker samt ett forskningsbolag i Sverige, Norge och på Island som är verksamma under namnen Fertilitetscentrum och IVF-kliniken. Vi har under lång tid funderat på hur vi bättre kan förmedla att vi är Nordens ledande företag

Läs mer

Sedan den 1 april utför vi insemination med donerade spermier även på ensamstående kvinnor. IVF Sverige har en dedikerad e-postadress för er som vill veta mer om behandlingen. Varmt välkommen att kontakta oss på goteborg@fertilitetscentrum.se!

Läs mer

Rundvandring på vår IVF-Klinik i Göteborg

Videon tar med dig på en rundvandring på Fertilitetscentrum Göteborgs IVF-klinik. Häng med från incheckning, reception och väntrum till samtalsrum, undersökningsrum och uppvak.

Genom videon kan du bekanta dig med vår klinik och få en inblick i den miljö där vi varje dag arbetar och utvecklar IVF. Här får du en unik möjlighet att se hur det ser ut i vårat lab och våra operationssalar.

Äggfrys

På Fertilitetscentrum i Göteborg är vi stolta över att vara den första IVF klinik i Sverige som framgångsrikt lyckats hjälpa par till sitt efterlängtade barn genom vitrifikation. Sedan 2011 har många kvinnor besökt oss för att få sina ägg frysförvarade. Skälet till äggfrys kan vara medicinskt eller socialt.

MikroTESE

Fertilitetscentrum är först i Sverige med ny metod att hitta spermier.
Som första klinik i Sverige är vi på Fertilitetscentrum Göteborg stolta över att kunna erbjuda våra patienter en behandling som kallas för MikroTESE. Se vår film som beskriver metoden eller läs mer här.

 

Läs mer