Den 29 januari byter vi namn till Livio Fertilitetscentrum!

Fertilitetscentrum Göteborg är en del av IVF Sverige som består av en grupp fertilitetskliniker samt ett forskningsbolag i Sverige, Norge och på Island som är verksamma under namnen Fertilitetscentrum och IVF-kliniken.

Vi har under lång tid funderat på hur vi bättre kan förmedla att vi är Nordens ledande företag inom reproduktiv hälsa och vilken fantastisk mängd samlad kunskap och kompetens våra patienter kan ta del av hos oss.

Vår nuvarande struktur med olika namn, utseenden och webbplatser har gjort det svårt för våra patienter och samarbetspartner att se hur vi hör ihop och det har varit krångligt att berätta om våra framgångsrika resultat och spännande forskningsprojekt.

Därför tror vi att vårt nya gemensamma namn Livio Fertilitetscentrum kommer att bli bra både för våra patienter och samarbetspartner, men också för oss som jobbar här. Vi har längtat efter att få visa upp hela vår fantastiska verksamhet, och nu blir det så mycket lättare.

Vårt namnbyte kommer inte att påverka vare sig våra patienter eller samarbetspartners. Vi har samma ägare, personal och gör samma behandlingar som innan. Vi kommer även att få en ny hemsida som vi är mycket stolta över. Den 29 januari kan du besöka den: www.livio.se Om du har frågor eller funderingar så är du alltid välkommen att kontakta oss.