Välkommen till Fertilitetscentrum Stockholm

Fertilitetscentrum Stockholm är en privat klinik med specialist-kunskap inom fertilitetsutredningar och IVF. Med vår långa erfarenhet vet vi att alla är unika och behöver individuell behandling. Detta gäller både det medicinska och det personliga omhändertagandet för att uppnå bästa möjliga resultat. Välkomna!

Från den 1 oktober 2016 har vi avtal med Stockholms Läns Landsting för fertilitetsutredningar vilket innebär att det inte krävs remiss för att göra en fertilitetsutredning hos oss och att vanlig besöksavgift gäller. Om du längtar efter barn och vill göra en fertilitetsutredning är du varmt välkommen att kontakta oss.

Läs mer

Sedan den 1 april utför vi insemination med donerade spermier även på ensamstående kvinnor. IVF Sverige har en dedikerad e-postadress för er som vill veta mer om behandlingen. Varmt välkommen att kontakta oss på stockholm@fertilitetscentrum.se

Läs mer

Vi är den första fertilitetskliniken i Norden att bli HBTQ-certifierade!

Läs mer

Stämmer detta på er?

Har genomgått minst två fullständiga IVF-försök med återföring av embryon utan resulta

Haft 8-10 ägg vid äggplock

Man med spermier i sitt prov

Bosatt i Sverige

Då kan ett deltagande i vår forskningsstudie med kromosomanalys av embryon (s k preimplanatation genetic screening – PGS) vara ett alternativ.

Läs mer